cabecera

Blocs per etapes

Ed.Inf Llar d'infants
Ed.Infantil Parvulari
Ed. Primària C.I.
Ed. Primària C.M.
Ed. Primària C.S.
E.S.O. 1r CICLE
E.S.O. 2n CICLE
Batxillerat

______________________________________________________________________

Noves Tecnologies TIC

El Col.legi Josep Tous està dotat de les instal.lacions que es necessiten en el nou context educatiu. A més de les aules d'ús comú, disposa de 3 grans sales d'informàtica equipades amb 31, 40 i 15 ordinadors tots connectats a Internet. A l'aula d'acollida hi ha 4 ordinadors més que ens ajuden a treballar les necessitats educatives dels alumnes. A més a més, estan instal·lades Pissares Digitals Interactives a totes les classes de la E.S.O. i 4 per a Infantil i Primària. En diferents aules de totes els cicles també hi ha projectors i canons a més de pissarres digitals. A la sala d'actes de l'escola també hi ha un gran projector que serveix com a suport fonamental en les diferents celebracions escolars.

L'escola ha apostat des de fa anys per aquest estil educatiu amb l'objectiu de respondre a les noves necessitats educatives que la societat va demanant. És per aquest motiu pel qual ofereix als alumnes diferents espais i moments que els ajuden a conèixer, aplicar i perfeccionar els diferents continguts que es treballen des de totes les àrees curriculars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escola Josep Tous

Connecta't

 

Sobre el col·legi

L'Escola Josep Tous és una escola concertada per la Generalitat de Catalunya. Imparteix les etapes educatives d'Educació Infantil amb la Llar d'Infants, Primària, E.S.O i Batxillerat.

 

Segueix-nos

 

Xarxes Socials:

Telf: 93 422 46 40


Copyright 2012 - Escola Josep Tous